Στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου κατεβαίνει η Ευσταθία Ψαριάδη και σε ανακοίνωση αναφέρει:

"Ονομάζομαι Ευσταθία Ψαριάδη και ζω στην Πάτρα πάνω από τρεις δεκαετίες. Είμαι μητέρα 2 παιδιών και στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να ασχολούμαι με δημιουργικά πράγματα και να βρίσκω λύσεις εκεί που υπάρχουν προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα αυτοδιοικητικά, είμαι μια ενεργός πολίτης με οράματα και ανησυχίες για την πόλη μου και ως άνθρωπος που βιώνει την σκληρή καθημερινότητα, θέλω να συμβάλλω βάζοντας ένα λιθαράκι στο μέλλον αυτού του τόπου. Ενός τόπου με μεγάλη ιστορία, πολιτισμική κληρονομιά , φυσική ομορφιά και πολλά άλλα που πρέπει να αναδειχθούν για να υπάρξει ελπίδα και συνέχεια για εμάς και τα παιδιά μας.

Εμπιστεύτηκα να συμπαραταχθώ στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, γιατί πιστεύω ακράδαντα στους ανθρώπους με ήθος και αίσθημα δικαίου.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και επειδή μόνο με αξιοκρατία και εργατικότητα μπορούμε όλοι να έχουμε μια ποιοτικότερη ζωή, επέλεξα να συμμετέχω ως υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος κεντρικού διαμερίσματος στην παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά!» με μεγάλη μου χαρά και τιμή."

Στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου κατεβαίνει, επίσης και ο Χρήστος Γεωργακόπουλος και σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θέα Πατρών. Είμαι απόφοιτος της σχολής εφαρμοσμένης πληροφορικής στη διοίκηση και στην οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. 

Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δήμαρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωτεύουσα ξανά!» ως τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Θέα για να γίνει η πόλη μας πιο όμορφη, πιο εξωστρεφής, μια πόλη που παρέχει ευκαιρίες στους πολίτες της, όπως μόνο ο κ. Αλεξόπουλος γνωρίζει πως θα το επιτύχει αυτό. Επίσης περιοχές της Πάτρας, όπως η Θέα, που είναι ελάχιστα χιλιόμετρα από την Πάτρα πρέπει να βγουν από το τέλμα που βρίσκονται, αξίζουν καλύτερη τύχη".