Με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο κατεβαίνουν υποψήφιες η Βερύκιου Αριάδνη και η Τουργιανά Αγγελική και ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος.

"Ονομάζομαι Βερυκίου Αριάδνη είμαι 28 ετών, έχω γεννηθεί και ζω στην Πάτρα είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης(Ι.Ι.Ε.Κ) στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης με Πιστοποιημένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας. Εργάζομαι ως βρεφονηπιοκόμος στον Παιδικό Σταθμό του Νοσοκομείου Π.Γ.Ν.Π. και παράλληλα σπουδάζω στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) της Πάτρας Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά την πρόσκληση που δέχτηκα από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων και από τη συζήτηση που είχαμε, πείστηκα ότι το Πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Παράταξής του για το Δήμο της Πάτρας καλύπτει το όραμά μου βάσει των ιδανικών μου και αποφάσισα σε αυτόν τον αγώνα να συμπορευτώ μαζί του και θέτω υποψηφιότητα ως Διαμερισματική Σύμβουλος στο Κεντρικό Διαμέρισμα.", δηλώνει η Βερυκίου Αριάδνη.


Η Τουργιανά Αγγελική σε δήλωσή της αναφέρει:

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον οικισμό εγγλέζικα της Παραλίας Πατρών. Εργάζομαι ως υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα στην τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων ως αρχιτεχνίτρια, όπου με ζήλο και συνεργατικότητα προσπαθώ καθημερινά να φέρνω εις πέρας το έργο της υπηρεσίας μου.

Η πολύχρονη εμπειρία μου στον τομέα του πολιτισμού σε συνδυασμό με την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα ως Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Παραλίας με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ενός ανθρώπου με όραμα για την πόλη μας και τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση."


Η Κωνσταντίνος Μητσόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:

"Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ψαροφάϊ Πατρών. Είμαι 29 χρονών ελεύθερος επαγγελματίας και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν κάποια πράγματα στην πόλη μου. Ενεργός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μου ως ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟ Αρόης. Θέλω να συνεισφέρω στα κοινά για το καλύτερο μέλλον της πόλης μου. 

Για το λόγο αυτό ξεκινώ ένα νέο βήμα ως υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Κεντρικό Διαμέρισμα με την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου".