Την Βίκυ Κάβουρα υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για τον χαμό που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις της Αγγελική Ηλιάδη και τόνισε πως δεν είναι ζευγάρι με τον Σάββα Γκέντσογλου, όπως αναφέρει το zappit.

«Τον Σάββα Γκέντσογλου τον γνωρίζω από τότε που ήταν 17 χρονών. Δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Οπότε, κι επειδή είχα δει και την εκπομπή σου τότε που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω για τι και πως εξυπηρετεί όλο αυτό. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι ο αδερφός μου, που άλλαξε ξαφνικά κάπως. Ήμουν με τον αδερφό μου και κάναμε βόλτα στο Καβούρι και άλλαξαν τη φωτογραφία.

Ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε ένα περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό αυτό, το να φέρομαι ως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάνει πολύ κακό στην εικόνα μου και στην ψυχή μου γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιο λόγο. Δεν την πήρα τηλέφωνο, ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό», είπε η Βίκυ Κάβουρα.