Ένα τρυφερό μήνυμα μέσα από ένα πανέμορφο βίντεο στέλνει η Ένωση Γυναικών Πάτρας για τις μέρες του Πάσχα, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ούτως ώστε να βοηθήσει τις προσπάθειες της Ένωσης για ένα καλύτερο αύριο.

Ο τίτλος του είναι "Γίνε το φως αυτό το Πάσχα" και σε αυτό συμμετέχουν γνωστές προσωπικότητες της πόλης, όπως ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Νίκος Παπαδημάτος και ο Νίκος Καρακίτσος, ενώ αναμφισβήτητα την παράσταση "κλέβουν" οι μικροί μαθητές που εμφανίζονται στους διαλόγους.

Δείτε το βίντεο:


Η Ένωση Γυναικών ξεκίνησε, όχι σαν φεμινιστικό σωματείο αλλά με βασικό σκοπό τον αγώνα για κοινωνική προσφορά και την ευρύτερη προώθηση των γυναικείων θεμάτων καθώς και την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Με το σύνθημα ότι «αυτοί που έχουν ανάγκη είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που ενδιαφέρονται να τους βοηθήσουν» προσπάθησαν και το κατάφεραν με πάρα πολλούς τρόπους.

Σήμερα η Ένωση Γυναικών μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και μέσα από τις χιλιάδες πλέον των μελών της, προσπαθεί να προσφέρει, μέσα σε χαλεπούς καιρούς, δύσπιστους και ιδιαίτερα δύσκολους.