Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, μετά και την απαγγελία κατηγοριών και για μια τρίτη γυναίκα από τις Αρχές. Αρνείται ο «Ορέστης» κάθε σχέση με την εν λόγω εξαφάνιση.

Ενώπιον του ανακριτή και πάλι ο στρατιωτικός από την Κύπρο, που έχει ως τώρα παραδεχτεί τη δολοφονία δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες, της Μαίρη Ρόοζ και της Αν Παλανάς Λοζάνο. Ο 35χρονος όμως αυτή τη φορά δεν ήταν συνεργάσιμος με τις τις Αρχές και αρνήθηκε κάθε σχέση με την τρίτη γυναίκα για τον φόνο της οποίας κατηγορείται.

Πληροφορίες του Sigmalive αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα κάτοικο Λευκωσίας, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Εξάλλου, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης οι έρευνες στο φρεάτιο είχαν ολοκληρωθεί κατά 95% χωρίς να εντοπιστεί οποιοδήποτε εύρημα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Το χρονικό της αποκάλυψης του serial killer

Η αστυνομία οδηγήθηκε στον 35χρονο στρατιωτικό και φωτογράφο, όταν δύο τουρίστες εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό της Κύπρου τη μία από τις σορούς των γυναικών. Γρήγορα, τα ευρήματα οδήγησαν στον «Ορέστη» που επικοινωνούσε με τα θύματά του μέσω site γνωριμιών. Ο άνδρας παραδέχτηκε πως τις στραγγάλισε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Αφαντη παραμένει η 6χρονη Σιέρα, την οποία ο serial killer δεν παραδέχεται πως σκότωσε την κόρη της Μαίρης Ρόουζ, υπέδειξε ωστόσο το μέρος όπου όπως ισχυρίζεται πέταξε το κορμί του άτυχου κοριτσιού σε λίμνη στην περιοχή. Παράλληλα, εκφράζονται φόβοι πως ο 35χρονος serial killer βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση δεκάδων ακόμη αγνοουμένων από τις Φιλιππίνες στην Κύπρο.