Με τους ανθρώπους του μόχθου και εκατοντάδες καταναλωτές αντάλλαξε απόψεις σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος στη λαϊκή αγορά της οδού Καποδιστρίου.

Ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, είχε την ευκαιρία να προωθήσει τις σταράτες προγραμματικές θέσεις του, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο χώρο των λαϊκών αγορών.
Ιδιαίτερα, ο Νίκος Νικολόπουλος στάθηκε στην ανάγκη επαναχωροθέτησης, τη δημιουργία δημοτικής λαϊκής αγοράς, την πάταξη της παρανομίας που πλήττει κάθε νόμιμο επαγγελματία και τη δημιουργία εύρυθμων κυκλοφοριακών και καθαρών συνθηκών κατά την διάρκεια της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Οι παραγωγοί, οι πωλητές και οι καταναλωτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο που προσέγγισε τα αιτήματά τους ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος, ενώ δέχθηκαν την διαβεβαίωσή του ότι οι βελτιώσεις, για τις οποίες δεσμεύτηκε, θα επέλθουν από τους πρώτους κιόλας μήνες της δημαρχιακής θητείας του.

Αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά, ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε:

«Γνωρίζω ότι η κατάσταση δεν τιμά την Δημοτική Αρχή, καθώς τα προβλήματα χρονίζουν και δεν αντιμετωπίζονται με «μπαλώματα».
Είναι πολλές οι φορές που έχω έλθει σ’ επαφή με παραγωγούς και πωλητές, ξέρω ότι το όλο «σύστημα» των λαϊκών αγορών πάσχει και γι’ αυτό τόνισα με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες, για να λειτουργεί η λαϊκή αγορά άψογα».