Υποψήφιες στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», μ’ επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, θα είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας η νοσηλεύτρια Θεοδώρα Μπελέρη και η γεωλόγος Ελεάννα Πανταζή.

Αντιστοίχως, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού θα είναι η δασεργάτρια Διονυσία Πανταζοπούλου.

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τρία νέα στελέχη, τρεις γυναίκες που με όραμα, με γνώσεις, με διακρίσεις η καθεμία στον τομέα της και με αναγνώριση απ’ την κοινωνία, στρατεύονται στον αγώνα μας για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», ανέφερε σε δήλωση του ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» είναι:

Στην Π.Ε Αχαΐας 

Η Θεοδώρα Μπελέρη

Η Θεοδώρα Μπελέρη του Γεωργίου, γεννημένη το 1973, είναι Καθηγήτρια Νοσηλευτικής στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Γ.Ν. Πατρών Άγιος Ανδρέας. Κατοικεί στην Πάτρα και είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 11 και 14 ετών

Είναι κάτοχος Πτυχίου Νοσηλευτικής (ΑΤΕΙ Πατρών) καθώς και Παιδαγωγικής (Πανεπιστήμιο Πατρών). Τέλος κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής. Μιλάει Αγγλικά και έχει Πτυχίο ECDL.


Η Ελεάννα Πανταζή

Η Ελεάννα Πανταζή γεννήθηκε στην Πάτρα το 1994, μεγάλωσε στο Διακοπτό Αχαΐας και τα τελευταία χρόνια λόγω των σπουδών της κατοικεί στην Πάτρα.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και τελειόφοιτη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του τμήματος Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών, στην κατεύθυνση Ορυκτές ύλες-Περιβάλλον.  


Στην Π.Ε Ηλείας

Η Διονυσία Πανταζοπούλου

Η Διονυσία Πανταζοπούλου του Δημητρίου, είναι δασεργάτρια. Είναι παντρεμένη με τον Διονύσιο Παλαιολόγο, ξυλουργό, και κατοικεί στον Πύργο Ηλείας.

Είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη με τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Έχει συμμετάσχει σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες σχετικά με την προστασία των δασών και με δενδροφυτεύσεις.

Θεωρεί ότι η κοινωνία μας επιβάλλεται να προστατεύσει τον φυσικό της πλούτο και να προφυλάξει το φυσικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό κατέρχεται με τον Απόστολο Κατσιφάρα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, με την πεποίθηση ότι “μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στον Τομέα Προστασίας της πανίδας και της χλωρίδας της περιοχής μας”.