Ο Νίκος Παπαδημάτος και ο Σπύρος Πολίτης ανακοίνωσαν και επίσημα την συνεργασία του συνδυασμού «ΚΥΜΑ Αναγέννησης για την Πάτρα» με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον κ. Πολίτη αυτή η συμπόρευση των δυο συνδυασμών έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της παράταξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με μία ισχυρή παράταξη, του Νίκου Παπαδημάτου, που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδημάτος τόνισε: "Η «Πάτρα- Ενωμένη» κι εγώ προσωπικά υποδεχόμαστε σήμερα με χαρά το Σπύρο Πολίτη και το «Κύμα» που εκπροσωπεί .Μπορεί κανείς να σκεφτεί ολόκληρη τη ζωή σαν μια διαδοχή κυμάτων, μικρότερων και μεγαλύτερων. Το κύμα που σήμερα έρχεται κοντά μας δεν είναι απλώς ευπρόσδεκτο.

Είναι ένα κύμα που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε πιο εύκολα στο στόχο μας που είναι η εκλογική νίκη και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στο συμβολισμό της σημερινής ημέρας, της σημερινής εξέλιξης. Σήμερα κλείνει ουσιαστικά και τυπικά μια εκκρεμότητα.

Οι δυνάμεις της φιλελεύθερης παράταξης στο Δήμο Πατρέων αποκτούν ενιαία έκφραση και στέλνουν το δικό τους ισχυρό μήνυμα. Είμαστε όλοι μαζί, χωρίς δεύτερες σκέψεις, δίχως άλλες σκοπιμότητες και με ένα και μοναδικό στόχο. Να γυρίσει η σελίδα στο Δήμο Πατρέων.

Αυτή είναι η αποστολή μας, αυτό είναι το έργο μας. Στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε καταβλήθηκαν σοβαρές προσπάθειες για να φτάσουμε στη σημερινή εξέλιξη. Από τη δική μου πλευρά, μπόρεσα να αντιληφθώ καλύτερα τις ευαισθησίες και τις ιδιαιτερότητες του Σπύρου και όσων συναποτελούν μαζί του το «Κύμα». Από τη δική του πλευρά, ο Σπύρος, προσπέρασε εύλογες προσωπικές φιλοδοξίες και είδε καθαρά τη μεγάλη εικόνα και πως θα την υπηρετήσει καλύτερα.

Δεν είναι πάντα εύκολο να υπερβαίνουμε το προσωπικό στοιχείο κι όταν αυτό συμβαίνει οφείλουμε να το υποδεχόμαστε με σοβαρότητα και ευγένεια. Ο Σπύρος Πολίτης έκανε την υπέρβασή του, στρατεύεται μαζί μας και αισθάνομαι την ανάγκη να του το πω δημόσια και καθαρά. Έκανες Σπύρο την ορθή πολιτική επιλογή που υπηρετεί, πάνω απ’ όλα, τις πραγματικές ανάγκες της πατραϊκής κοινωνίας.

Σε ευχαριστώ και σε καλοσορίζω. Είμαστε μια «Πάτρα-Ενωμένη» κι αυτός είναι ο ασφαλής δρόμος μας προς την επιτυχία".