Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας, κάπως ριζοσπαστική η σκέψη σας, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστα τολμηρές. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια σε κάποιες πρωτοποριακές σας αποφάσεις, δεν αποκλείεται να κάνετε το μεγάλο βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας άτομα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας, ούτε στην προσωπικότητα σας.

Ταύρος

Διπλωματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας και αρκετά θερμή η στάση σας. Σήμερα η ανάγκη σας για ηρεμία θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε επαγγελματικά διλλήματα. Προτεραιότητα σας θα είναι η προσωπική σας ισορροπία και η ψυχολογική ξεκούραση. Δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα είναι γοητευτικό, θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, αρκετά θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πατήσετε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Απρόοπτη εμφάνιση προσώπου από τα παλιά θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές, δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση.

Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κοινωνικότητα και συγκατάβαση, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις, έχοντας ως στόχο να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά δε θα φοβηθείτε να αναλάβετε τολμηρά ρίσκα. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει πνοή συναισθηματικής αναζωογόνησης, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται αρχή σταθερής σχέσης.

Λέων

Δυναμικές ίσως και κάπως εξτρεμιστικές θα είναι οι ιδέες σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίστε τις στατιστικές, σε περίπτωση επιχειρηματικών ρίσκων μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα. Μια τολμηρή οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη. Ο έξυπνος ελιγμός σας σε ένα συγκεκριμένο εργασιακό σας θέμα θα σας γλυτώσει από μπελάδες και παρεξηγήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί την έλξη του για εσάς.

Παρθένος

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Δυναμισμός θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ζυγός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να οριοθετήσετε την αντιδραστικότητα σας, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, με συγκατάβαση θα χειριστείτε τα επίμαχα ζητήματα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια γι αυτό σε εργασιακά ζητήματα θα είστε συμβιβαστικοί και διπλωματικοί. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, θα ακουστούν νέες υποσχέσεις.

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει συμβάντα που θα ανανεώσουν και θα επεκτείνουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις, διαφοροποιούνται οι στόχοι σας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές. Οι προτάσεις σας θα είναι έξυπνες και δημιουργικές, σας δίνω τη συμβουλή να τις διατυπώστε χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις, προβείτε άμεσα σε ουσιαστικές πράξεις.

Τοξότης

Θα νιώσετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις. Η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε, σας διαβεβαιώνω πως οι κινήσεις σας θα πιάσουν τόπο. Μια ριζοσπαστική σας πράξη θα καταφέρει να κάνει μια μεγάλη σας επιθυμία πραγματικότητα, περνάτε σε περίοδο νέων δεδομένων. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει τη δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα αισθηματικά σας, αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Υδροχόος

Θα φανείτε ζωτικοί, ακμαίοι και πολύ δραστήριοι, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας θα είναι δυναμικές και διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στη ζωή σας.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σας. Θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε θα έχει ως κατάληξη την έναρξη νέας σχέσης.

Πηγή: loveletters.gr