Οι ταινίες από 25/04/2019 έως 01/05/2019 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Avengers: Endgame / Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη ΚΑΙ ΣΕ 3D // ΑΠΟ 24/04

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Σκηνοθεσία: Άνθονι & Τζόι Ρούσο

Πρωταγωνιστές: Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Πολ Ραντ, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Φαβρό, Σεμπάστιαν Σταν, Τζος Μπρόλιν, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουορθ, Εβάντζελιν Λίλι, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μαρκ Ράφαλο, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, Μισέλ Φάιφερ, Τίλντα Σουίντον

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: Κ12

Διάρκεια: 3.02

Missing Link / Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ & ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ)

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ

Ακούγονται οι: Χιου Τζάκμαν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Ζόε Σαλντάνα, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Στίβεν Φράι

Σκηνοθετική Επιμέλεια στα Ελληνικά: Ηλίας Ζερβός

Ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Δαρλάσης, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Μακρή

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.34

The Curse Of La Llorona / Η Κατάρα της Γιορόνα ΑΠΟ 17/04

Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα, για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της Γιορόνα είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Όμως μέσα τους συγκρούονται συνεχώς ο φόβος και η πίστη. Φυλάξου από εκείνη… τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να σε παρασύρει στο σκοτάδι. Επειδή τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει την αγωνία της. Κανένα έλεος δεν υπάρχει για την ψυχή της. Δεν υπάρχει διαφυγή από την κατάρα της Γιορόνα.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Τσάβες

Πρωταγωνιστές: Λίντα Καρντελίνι, Ρέιμοντ Κρουζ, Πατρίτσια Βελάσκεζ, Μαρισόλ Ραμίρεζ, Σιν Πάτρικ Τόμας, Τζέινι Λιν Κίντσεν, Ρομάν Χρίστου

Κατηγορία: Τρόμου

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.33’

Hellboy / Hellboy: Ξαναγύρισα από τη Κόλαση

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Σκηνοθεσία: Νιλ Μάρσαλ

Πρωταγωνιστές: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ίαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντάνιελ Ντάε Κιμ

Κατηγορία: Φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.00

After / Μετά

Μία επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή στον σχολικό της έρωτα κοπέλα, η Τέσσα Γιάνγκ ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Περνάει τις μέρες της συγκεντρωμένη στο πρόγραμμα της και με ισχυρή προσήλωση στον στόχο και στα καθήκοντα της. Ο οργανωμένος και ευπρεπής κόσμος της καταρρέει όταν γνωρίζει τον μυστηριώδη Χάρντιν Σκοτ με τα μπερδεμένα καστανά μάτια του, την αλαζονική βρετανική προφορά του και τα πολλά tattoo. Ο Χάρντιν είναι ο άγριος και σκληρός τύπος που η Τέσσα κανονικά θα αγνοούσε. Και έτσι έκανε – μέχρι που βρέθηκε μόνη της μαζί του αργά τη νύχτα σε μία λίμνη, μαγνητισμένη από την μεθυστική του ενέργεια. Καθώς η Τέσσα βιώνει την πρώτη της επαφή με την ελευθερία, ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και σεξουαλικής αφύπνισης που θα την αλλάξει για πάντα . Ανακαλύπτει μία φωνή και ένα εσωτερικό πάθος που δεν ήξερε καν ότι είχε και συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η ζωή της πριν τον Χάρντιν και η ζωή της… ΜΕΤΑ.

Σκηνοθεσία: Τζέννυ Γκέιτζ

Πρωταγωνιστές: Χίρο Φάινς-Τίφιν, Ζοζεφίν Λάνγκφορντ, Σέλμα Μπλερ, Πίτερ Γκάλλάγκερ, Τζένιφερ Μπιλς

Κατηγορία: Αισθηματική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.45’

How to Train Your Dragon 3 / Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες. Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.

Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.44

Dumbo / Ντάμπο (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.  Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Πρωταγωνιστές: Εύα Γκριν, Κόλιν Φάρελ,  Άλαν Άρκιν, Μάικλ Κίτον, Ντάνι Ντε Βίτο, Λούσι Ντε Βίτο, Τζόζεφ Γκατ, Λαρς Άιντινγκερ, Μίχαελ Μπάφφερ

Κατηγορία: Οικογενειακή, Φαντασίας

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.52’

Το Πάρκο των Θαυμάτων / Wonder Park (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Φώτης Πετρίδης

Ακούγονται οι: Γιώργος Λιανός, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Φώτης Πετριδης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μάρκος Σιώνης

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.19’

The Queen’s Corgi / Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Από τον πρωτοπόρο του 3D animation Μπεν Στάσεν, σκηνοθέτη των επιτυχημένων animation «Ροβινσώνας Κρούσος», «Το Μαγικό Σπίτι» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα», έρχεται ένα corgi που θα αγαπήσουν όλοι!

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Σοφία Παναηλίδου

Ακούγονται οι: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Φώτης Πετρίδης, Λίλα Μουτσοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιάννης Υφαντής, Σοφία Παναηλίδου, Βασίλης Μήλιος, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.24’


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: