Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι αυτή των Παθών, όμως φαίνεται ότι από μόνη της δεν αρκεί για να φέρει μία νηνεμία στην τρικυμία που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, με φόντο τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. 

Σε πρώτο επίπεδο η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συνδυασμών, αυτών του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Κώστα Σπηλιόπουλου και σε δεύτερο η μάχη μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για την Κεντροαριστερά. 

Μετά την ανάρτηση του Κώστα Πετρόπουλου που με αφορμή την απουσία του Απόστολου Κατσιφάρα από την κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα και την παρουσία του σε εκδήλωση που γινόταν την επομένη στο Αγρίνιο με την ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μίλησε για "παπαγαλάκια" που αποστομώθηκαν, ήρθε η απάντηση από τον Χρήστο Γραμμένο. 

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Σπηλιόπουλου ανέβασε μία φωτογραφία από το Μεσολόγγι που δείχνει τον Απόστολο Κατσιφάρα να είναι σε τετ - α - τετ με τους Θάνο Μωραΐτη και Πέτρο Κόκκαλη, δύο προσωπικότητες που έχουν ταχθεί πλέον στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώντας μάλιστα χρίσματα. 

"Το Μεσολόγγι πάντα ξυπνά ανησυχίες για την Κεντροαριστερά. Θάνος Μωραΐτης, Πέτρος Κόκκαλης και Αποστόλης Κατσιφάρας ή αλλιώς Προοδευτικό μέτωπο!!" γράφει ο Χρήστος Γραμμένος και από κάτω τα σχόλια πέφτουν "βροχή". Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Πάσχα και οι μέρες αγάπης που διανύουμε αργούν ακόμα για τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.