Ο Χρήστος Πατούχας για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Λαδόπουλου σε ανακοίνωση του αναφέρει:

"Θυμήθηκαν ορισμένοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, μεταξύ αυτών οι κ. Παπαδημάτος, Αλεξόπουλος, Τζανάκος, Νικολόπουλος, αλλά και Περιφερειακές παρατάξεις, μάλιστα ο ίδιος ο Αντιπερειάρχης, να διαμαρτυρηθούν, ότι τάχα η απόφαση για την παραχώρηση στην Περιφέρεια για 30 χρόνια του χώρου του Λαδόπουλου, για ανάπλαση του και κατασκευή Διοικητηρίου, είναι προεκλογική, είναι «γαλαντόμα» εκποίηση Δημοτικής περιουσίας και άλλα ευτράπελα.

Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, η έκταση του Λαδόπουλου, βρίσκεται από την αγορά της, πριν είκοσι και πλέον χρόνια και δέκα χρόνια πιο πριν. Τους ικανοποιεί; Τι έκαναν οι παρατάξεις τους μέχρι τώρα; Λάθος κάνουμε! Κάποιες από τις παρατάξεις, είχαν την φαεινή ιδέα να δοθεί σε ιδιώτες επενδυτές για «αξιοποίηση»

Η πρόταση της Περιφέρειας για την παραχώρηση του χώρου έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια. Η απόφαση για καταρχήν συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου, ελήφθη πριν ένα χρόνο. Με θετική ψήφο των παρατάξεων τους. Διαφώνησε ευθαρσώς μόνο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Σιγαλός. Η οριστική απόφαση, ελήφθη πριν ένα μήνα με διαφωνία μόνον του κ. Σιγαλού. Άρα, ο χαρακτήρας του προεκλογικού δεν υφίσταται.

Ο Δήμος θα εξασφαλίσει ανταλλάγματα πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, μεταξύ των οποίων ένα Σχολείο και έναν παιδικό Σταθμό. Και φυσικά την συνολική ανάπλαση του χώρου και αρκετούς χώρους πρασίνου. Στην σχετική συζήτηση, εμείς είμαστε που προτείναμε τα ανταποδοτικά οφέλη για το Δήμο να είναι ακόμα περισσότερα.

Εμείς υποστηρίζουμε την άμεση πολεοδόμηση της Γεωγραφικής ζώνης που έχει πρόσωπο στην Ακτή Δυμαίων, από τον Λαδόπουλο μέχρι και την Πειραϊκή- Πατραϊκή. Αλλά τα δύο θέματα είναι αυτοτελή.

Αυτό που άλλαξε είναι η δική τους τοποθέτηση την 12η ώρα! Στις πονηρές μέρες που ζούμε, μήπως δέχθηκαν νέες προτάσεις επενδυτών; Δεν θα μας εξέπληττε ένα τέτοιο σενάριο."