Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ανθοούπολης, στην Πάτρα, μιλώντας για πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής τους, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τους κοινόχρηστους χώρους και τους δρόμους τους, όσο και σε ότι αφορά το Α' Δημοτικό Νεκροταφείο που είναι στην γειτονιά τους. 

Μάλιστα, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της Ανθούπολης προχώρησε σε ανακοίνωση για το θέμα τονίζοντας τα εξής: "Έπειτα από δεκάδες καταγγελίες κατοίκων της Ανθούπολης αλλά και καταστηματαρχών της περιοχής , είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την ακόλουθη ανακοίνωση!!

Τα τελευταία 5 χρόνια βιώνουμε την εγκατάλειψη και την απαξίωση από την δημοτική αρχή. Εκτός των κακοσυντηρημένων δρόμων και την έλλειψη καθαριότητας στην περιοχή μας, η ελλιπής συντήρηση του κοιμητηρίου της περιοχής μας έχει φέρει τους 6.000 κατοίκους σε αγανάκτηση.

Χαρακτηριστικά η μάντρα του κοιμητηρίου από την οδό Αμερικής έως την οδό Τήνου έχει να καλλωπιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Με αποτέλεσμα το αποτρόπαιο θέαμα βλέπετε στις φωτογραφίες.

Με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο του αρκτικού διαμερίσματος μας είχε επιβεβαιώσει ότι το θέμα θα λυθεί.

Όμως δεν έγινε ποτέ! Κάποιοι παίζουν με την υπομονή και την καλοσύνη  των έξι χιλιάδων κατοίκων της Ανθούπολης! Κάποιοι εμπαίζουν με τη μνήμη των νεκρών!".