Σημαντικές επιτυχίες κατάφερε ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών στο Uci Kos Gran Fonto και στο σιρκουί που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στον Σχινιά. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών σε ανακοίνωσή του: "Εξέπληξε ο Νίκος Βουκελάτος με την τρίτη θέση στον πρώτο διεθνή αγώνα στην Κω μετά από μεγάλη αποχή από τους αγώνες.

Έτρεξε πολύ καλά ίσως με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αφού έκανε ένα δυνατό ξεκόλλημα προς το τέλος του αγώνα και κυνηγούσε μόνος του τους δύο προπορευόμενους αθλητές με συνέπεια λόγω του δυνατού αέρα να κουραστεί πολύ και να τον ξαναπιάσει το κυρίως γκρουπ. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

Στους διασυλλογικούς αγώνες Σιρκουί που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα ο Όμιλος της Πάτρας συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη έτρεξαν περίπου 280 αθλητές.

Στην κατηγορία των Εφήβων ο Γιάννης Βαρώτσος πήρε την 1η θέση και ο Θόδωρος Λουκόπουλος την 3η θέση. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος πήρε την θέση και ο Γιώργος Αραγιάννης  την 3η θέση.

Στους Παίδες ο Νίκος Μπουλιάς την 2η θέση και ο Ανδρέας Λουκόπουλος την 4η θέση. Στην κατηγορία Κορασίδων - Πανκορασίδων η Κωνσταντίνα Κάρλου πήρε την 3η θέση (είχε τεχνικό πρόβλημα με την αλυσίδα), η Άρτεμις Γιακουμέλου την 4η θέση και η Ελένα Αραγιάννη την 5η θέση.

Στα μίνι μεγάλα ο Ταξιάρχης Λουκόπουλος κατέλαβε την 6η θέση, και τέλος στην κατηγορία Ανδρών - Νέων ο Μίλτος Γιαννούτσος την 6η θέση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές για τις επιτυχίες τους".