Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο Νίκος Παπαδημάτος και ο Σπύρος Πολίτης, την Μεγάλη Τετάρτη. 

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι της Πάτρας αναμένεται να ανακοινώσουν την ένωση των συνδυασμών τους, με το Κύμα του Σπύρου Πολίτη να συγχωνεύεται στον συνδυασμό του Νίκου Παπαδημάτου. 

Πρόκειται για την πρώτη ένωση των δημοτικών εκλογών (αν και προηγήθηκε αυτή της Βίβιαν Σαμούρη με τον Κώστα Πελετίδη) και ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες μέχρι τις εκλογές του Μάη.

Πάντως, ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς υπήρχε από την αρχή μία κοινή ταύτιση απόψεων, με τον κ. Πολίτη να έχει εκφράσει σε ανυποψίαστο χρόνο την εκτίμηση που τρέφει προς τον κ. Παπαδημάτο. Και οι δύο τους άλλωστε προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. 

"Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος (Πάτρα Ενωμένη) και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Πολίτης (ΚΥΜΑ Αναγέννησης για την Πάτρα) σας καλούν σε συνέντευξη τύπου για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στην Πάτρα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 12 μ. στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων ΕΣΗΕΠΗΝ, Μαιζώνος 200.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.