Όλα δείχνουν ότι ο διαγωνισμός της Eurovision του 2019 στο Ισραήλ θα είναι ένα συναρπαστικό γεγονός καθώς μετά τη Madonna και την Ελένη Φουρέιρα και άλλες κυρίες του διεθνούς jet set θα εμφανιστούν στη σκηνή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Conchita Wurst και η Dana International πρόκειται να επιστρέψουν στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Conchita Wurst, η οποία κέρδισε το 2014 κι η Dana International που είχε κερδίσει πριν από 20 χρόνια, το 1998, θα βρεθούν στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού και του μεγάλου τελικού.

Η Conchita και η Dana είχαν συναντηθεί κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας που γιόρταζε τα 60 χρόνια του διαγωνισμού της Eurovision το 2015.

Τα ηχηρά ονόματα όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς και η εκπληκτική Gal Gadot – Wonder Woman – αποκαλύφθηκε ότι θα συμμετέχει στο διαγωνισμό, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Η διάσημη ηθοποιός κατάγεται από το Ισραήλ και μάλιστα είχε κερδίσει και τον τίτλο Μις Ισραήλ, στα καλλιστεία του 2004 και τώρα θα επιστρέψει στην πατρίδα της για τον τελικό της Eurovision.