Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, είχαν ένα καβγαδάκι, κατά τη διάρκεια δείπνου, κάτι που έγινε αντιληπτό στους παριστάμενους, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ και την Πρώτη Κυρία έγινε στο θέρετρο του Τραμπ, το Μαρ-α-Λάγκο, πριν από τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τη μαρτυρία που επικαλείται το People. «Η Μελάνια ήταν αναστατωμένη και καβγάδισαν μεταξύ τους για κάτι», ανέφερε η πηγή.

Το ζευγάρι έτρωγε στο εστιατόριο του Μαρ-α-Λάγκο στις 30 Μαρτίου, μαζί με αρκετούς ακόμη ανθρώπους, όπως συνηθίζουν. Η διαφωνία ανάμεσα στον Τραμπ και την Μελάνια έγινε αντιληπτή όταν οι καλεσμένοι τους αποχώρησαν, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα. Δεν είναι όμως γνωστό για ποιο λόγο καβγάδισαν.

Πάντως, η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ έσπευσε να απορρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντας τη μαρτυρία απολύτως ψευδή. «Θα ενθάρρυνα την ανώνυμη πηγή να πει αυτά τα πράγματα επωνύμως», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ στο People.

Ο γάμος του Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια έχει βρεθεί αρκετές φορές στο μικροσκόπιο, από τότε που εγκαταστάθηκαν στον Λευκό Οίκο. Και περιστατικά όπως οι- αρκετές- φορές που εκείνος προσπάθησε να της πιάσει το χέρι δημοσίως, αλλά εκείνη δεν του το επέτρεψε, έχουν πυροδοτήσει πολλές φορές φήμες ότι δεν είναι όλα ρόδινα ανάμεσά τους.

Σε συνέντευξή της πέρυσι η Μελάνια Τραμπ είχε δηλώσει ότι αυτά τα δημοσιεύματα δεν την απασχολούν. «Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω. Ξέρω ότι οι άνθρωποι αρέσκονται να κάνουν υποθέσεις, όπως και τα ΜΜΕ, για τον γάμο μας. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι αλήθεια και τι όχι», είχε πει στο ABC News.