Στο Εφετείο βρίσκεται αυτή την ώρα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών». Στο πλευρό του όπως πάντα η κόρη του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Από νωρίς στο Εφετείο βρίσκεται η σύντροφός του, Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και τα παιδιά του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Ιάσονας και Μαρίνα Λυκουρέζου αλλά και η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, με την εγγονή του Ζένια.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, που είναι πολύ δεμένη με τον πατέρα της, δεν έχει σταματήσει όλες αυτές τις ημέρες να κάνει αναρτήσεις σχετικά με την σύλληψη του πατέρα της.

Πρόσφατα ανάρτησε φωτογραφίες με κείμενα, μεταξύ των οποίων μία που δείχνει τον σταυρωμένο Χριστό και το κείμενο: «Μην δειλιάσεις ποτέ, μην λυγίσεις ποτέ, πίσω από κάθε σταύρωση, μάθε να βλέπεις μια Ανάσταση» αλλά και ένα άλλο κείμενο του Νεκτάριου Μουλατσιώτη που αναφέρει: «Χιλιάδες κηρύγματα έχουν γίνει και γίνονται, όμως αυτήν την αγάπη δεν την βιώνει ο άνθρωπος. Φτώχεια, αδικία, ανισότητα, πόλεμοι, δολοφονίες, που μαρτυρούν ότι στην ψυχή μας σήμερα δεν κατοικεί ο Χριστός, αντιθέτως έχει θρονιαστεί ο αντικείμενός μας, ο διάβολος».