Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον Πατρινό πρωταθλητή της Αστραπής, Βλάση Πετρόπουλο

Ο αθλητής της Αστραπής κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα G1 που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η βαθμολογία στους αγώνες αυτούς μετράει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και η ανάδειξη του Πατρινού στην τρίτη θέση είναι σημαντική για την πορεία που θα έχει στη συνέχεια. 

Ο Βλάσης Πετρόπουλος έχασε τον τρίτο αγώνα από το παγκόσμιο πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Μεξικανό ο οποίος ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να τον σταματήσει. Διαφορετικά όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε ακόμα και την πρώτη θέση. Ο Βλάσης Πετρόπουλος μιλώντας στο patrasevents.gr για την επιτυχία του αυτή, τονίζει τα εξής: 

"Θέλω να ευχαριστήσω τον αδελφό μου από καρδιάς. Φτάσαμε μαζί στα μετάλλια, όμως ο ένας από εμάς μπορούσε να συνεχίσει και έτσι αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσω εγώ. Ευχαριστώ ασφαλώς και τον δάσκαλο μου Κωνσταντίνο Αντωνακόπουλο και τον Χάρη Χατζηιωάννου". 

Ο Πατρινός πρωταθλητής του tae kwon do, συνεχίζει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Αστραπής αφού μετά τη Σόφια, έχει μπροστά του το πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε δύο εβδομάδες από τώρα, στο οποίο θέλει να καταφέρει να πετύχει την διάκριση και να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας ένα ακόμα μετάλλιο.