Τουρνουά beach soccer διοργανώνεται στην Πάτρα από την ομάδα της Νάπολη Πατρών.

Ένα τουρνουά που θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Σπύρου Αβράμη, έχοντας το όνομα του και διαθέτοντας ταυτόχρονα ένα διεθνές αντίκτυπο, αφού αναμένεται να έρθουν στην Πάτρα για να συμμετάσχουν σε αυτό ομάδες από το εξωτερικό. 

Το τουρνουά θα γίνει στις 10,11,12 Μαΐου του 2019 και σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να γίνει στο νέο χώρο του ΠΕΑΚ που αναμένεται να έχει κατασκευαστεί πίσω από το κολυμβητήριο "Α. Πεπανός", ένας χώρος που προορίζεται για τις ανάγκες των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας, στα τέλη του Αυγούστου. 

Πάντως, η ανακοίνωση της Νάπολη Πατρών έχει ως εξής: "Η ομάδα μας συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής και στόχος της είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, ακολουθώντας το όραμα των ιδρυτών της, του Σπύρου, του Βασίλη, του Γιώργου, του Βασίλη, του Γιώργου και του Ανδρέα.

Στο πλαίσιο αυτό, πάρθηκε η απόφαση της διοργάνωσης του πρώτου διεθνούς τουρνουά «beach soccer» στην πόλη μας με ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απαρχή των φετινών υποχρεώσεων της Νάπολη, που θα βρίσκεται για 3η φορά στο «Euro Winners Challenge» και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, 

Πριν από όλα αυτά όμως, θα βάλει την Πάτρα σε… γιορτινούς ρυθμούς, με ένα τουρνουά που η επιδίωξη είναι να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια, λίγο πριν την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, όπου για την πόλη μας πρωτοστατούν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες.

Το «1st Spyros Avramis beach soccer international cup» θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Σπύρος Αβράμης» στο ΠΕΑΚ, το τριήμερο 10-11-12 Μαΐου 2019, και εκεί θα βρίσκονται η Νάπολη, η… και η… Όχι, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε όλα με το καλημέρα.

Από σήμερα και μέχρι τις 9/5 θα έχετε μάθει όλα όσα πρέπει και όλα όσα χρειάζεται για να απολαύσετε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Και σίγουρα κάτι αντίστοιχο δεν θα έχετε παρακολουθήσει. Όπως αναφέρει και το μότο της ομάδας μας… «Φτάσε όπου δεν μπορείς». 

(*) Το τουρνουά είναι μια διοργάνωση της ΑΠΣ Νάπολη Πατρών, με συνδιοργανωτή το Π.Ε.Α.Κ., έχοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την αδειοδότηση της ΕΠΟ".