Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών είχε αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Πέτρο Ψωμά, στο πλαίσιο του "ανοίγματος" του συνδυασμού στην τοπική κοινωνία.

Ο Πέτρος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην φιλοσοφία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του “σπιράλ”, που έχει ως αφετηρία τον άνθρωπο και στελεχώνεται από νέους υποψήφιους με μια εξαιρετική εκπροσώπηση όλων των επαγγελμάτων και κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο ενός υπερκομματικού χαρακτήρα και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Επεσήμανε για άλλη μια φορά την διάθεση συνεργασίας με όλους τους φορείς της πόλης αλλά και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθανάσιος Ζούπας εντόπισε κοινά χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι και για τους δικηγόρους η βάση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας είναι ο άνθρωπος και οι σχέσεις που αναπτύσσει με την κοινωνία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών έχει πετύχει το "υπερκομματικό" από το 1990 στην εκλογή των διοικήσεων του. Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του Συλλόγου στην οικονομία της περιοχής, με τις δράσεις που οργανώνει για την επιστημονική κατάρτιση των μελών του, που ενισχύουν την επισκεψιμότητα και ανάπτυξη συνεδριακού τουρισμού στην πόλη μας.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο α’ αντιπρόεδρος του ΔΣ Παναγιώτης Μεταξάς, β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Τσίρης, γεν. γραμματέας Κώστας Κρεμμύδας και το μέλος Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του “σπιράλ” Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Μάγκυ Δεμαρτίνου, Φώτης Λουριδάς και Χάρης Παπαχριστόπουλος.