Αύριο Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 09:00 πμ το Εργατικό Κέντρο Πάτρας θα πάρει μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα. 

"Θα ιεκδικήσουμε, να μην υπάρχει σπίτι με κομμένο ρεύμα της ημέρες των εορτών του Πάσχα, καλούμε τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να έρθουν στην παράσταση διαμαρτυρίας" αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου.

Στο πλευρό του Εργατικού Κέντρου θα βρίσκεται και η Δημοτική Αρχή και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"O Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ (Ακτή Δυμαίων) για τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές δόσεις και στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο η ΔΕΗ, με την έγκριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προχωρεί σε μαζικές διακοπές ρεύματος όσων έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), προβαίνει σε διακοπές σε άτομα με βαριές αναπηρίες, σε ηλικιωμένους, σε οικογένειες με μικρά παιδιά, αναγκάζοντάς τους να ζουν στο σκοτάδι την ίδια  ώρα που οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και ότι προστατεύουν τους κοινωνικά αδύναμους."