Αρκετά καλή παρουσία είχε για ακόμα μία χρονιά ο Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης, δίνοντας φωνή στην Ελλάδα, σε μία παγκόσμια διοργάνωση που πριν από αυτόν δεν είχε. 

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης με την πύρινη θέληση και ψυχή πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού με αναπηρικό καροτσάκι, έχοντας παρτενέρ του την Πόλη Γιαννακοπούλου.

Ο Πατρινός, παρά την καλή εμφάνιση που είχε, κατατάχτηκε στην 6η θέση της κατηγορίας του, ανάμεσα σε πλήθος χορευτών, κάτι που σίγουρα αποτελεί μία διάκριση για την Πάτρα και την χώρα, όμως από την άλλη τον αφήνει εκτός των στόχων που είχε θέσει πριν από την έναρξη της διοργάνωσης. 

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης μαζί με την δασκάλα του και παρτενέρ του, στενοχωρήθηκαν κάπως από το γεγονός ότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους, όμως από την άλλη, επιστρέφουν στην Πάτρα πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και πιο αποφασισμένοι για τις επόμενες διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν.

Άλλωστε, ακολουθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μπροστά τους έχουν αρκετή δουλειά για να βελτιωθούν και να πετύχουν αυτό που ζητούν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αγώνες αυτοί έγιναν και φέτος στην πόλη Cuijk της Ολλανδίας.