Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Από την αρχή της σχέσης τους πολλοί μίλαγαν για ένα ταιριαστό ζευγάρι που επρόκειτο να έχει διάρκεια στο χρόνο και πλέον η πράξη ήρθε να επιβεβαιώσει την θεωρία. Οι δυο τους είναι περίπου 1,5 χρόνο μαζί με τον έναν να μη λείπει ποτέ από το πλευρό του άλλου τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Εδώ και λίγες μέρες, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία κάνοντας tour στη βόρεια πλευρά της και ανακαλύπτοντας μικρούς και μεγάλους θησαυρούς. Και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια και όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν φτιάχνουν βαλίτσες και αφήνουν πίσω τους την Αθήνα.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της συντρόφου του, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή και ξαπλωμένη στο γρασίδι. Ο Κωστής γενικότερα προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που βλέπουμε την εντυπωσιακή ηθοποιό στο προφίλ του.