Ο Βαγγέλης Περρής επισκέφθηκε τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής και από το μενού των ερωτήσεων δεν θα μπορούσαν να λείπουν η θορυβώδης αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Όλα Λάθος, όπως και ο τίτλος της συγκεκριμένης εκπομπής που παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο Βαγγέλης Περρής απάντησε χωρίς περιστροφές…

«Ξέρω και τα γεγονότα. Τα περί καρέκλας είναι ανύπαρκτα, ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο και δεν είναι του χαρακτήρα της Άννας Μαρίας. Άλλα της είχαν πει ότι θα κάνει και άλλα έκανε και είπε παιδιά γιατί να ταλαιπωριόμαστε, δεν μου ταιριάζει, δεν το θέλω, άντε γεια.

Είχα αντιδράσει για το όνομα της εκπομπής, δεν είχα αντιδράσει για τον Κωστόπουλο. Είναι για μένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο και είμαστε φίλοι από πριν γίνει ο Κωστόπουλος. Είναι τόσο πρόσφατο το γεγονός που ο εμπνευστής του ΟΛΑ μας εγκατέλειψε που είναι πάρα πολύ άκομψο, άκαιρο και διάφορα άλλα με α στερητικό μπροστά, που θα έπρεπε να οδηγήσουν στην πράξη να πεις άστο μην βάλουμε το Όλα Λάθος.

Μου θυμίζει κάτι τσόντες που γύριζαν στην Ιταλία που έπαιρναν με αφορμή «Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι» και έκαναν «Το τελευταίο καγκουρό…» ή κάτι άλλα πιο σεξουαλικά».


Ο Βαγγέλης Περρής για τον τίτλο "Όλα Λάθος": "Μου θυμίζει κάτι τσόντες που γύριζαν στην Ιταλία..."