Από κλιμάκιο υπουργών και υποψηφίων συνοδευόταν ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, στην Πάτρα. 

Ανάμεσα στους πολλούς το πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεχώριζε τραβώντας πάνω του τα βλέμματα, δεν ήταν άλλο από την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. Η νεαρή υπουργός ήταν λαμπερή και εξέπεμπε ακτινοβολία σε όσους την είδαν από κοντά, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, ιδιαίτερα κομψό, αλλά και σέξι καθώς αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι σίγουρα μία από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής πολιτικής σκηνής καυτό και αυτό βέβαια είναι κάτι που έχει γραφτεί αρκετές φορές σε πολλές παραπολιτικές στήλες των αθηναϊκών εφημερίδων.


Βλέποντας την όμως στην Πάτρα και στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, αυτό που έκανε εντύπωση σε πολλούς, είναι ότι η νεαρή υπουργός δεν έπαιρνε το βλέμμα της πάνω από τον Αλέξη Τσίπρα. Ήταν απόλυτα προσηλωμένη πάνω του.

Λογικό βέβαια. Ο πρωθυπουργός ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του και η εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα ήταν βούτυρο στο ψωμί του, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας πολιτικός που αν μη τι άλλο έχει επικοινωνιακό χάρισμα και ξέρει να μαγνητίζει τα πλήθη. 

Οι φωτογραφίες είναι του Patrasevents.gr