Με μεγάλο ενθουσιασμό συνεχίζονται από τη δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Παπαδημάτου και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ο Νίκος Παπαδημάτος συνοδευόμενος από ομάδες στελεχών του συνδυασμού, καθημερινά, επισκέπτεται περιοχές και συνοικίες και συνομιλεί με πολίτες. Το μήνυμα της επερχόμενης νίκης φθάνει παντού, καθώς ο απόηχος από την εντυπωσιακή πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού έχει φθάσει σε κάθε γωνιά της πόλης  και οι δημότες συνεχώς πλαισιώνουν τις τάξεις της δημοτικής κίνησης. «Είμαστε εδώ για την Πάτρα που αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε να μεγαλουργεί, να αναπτύσσεται μακριά από μίζερες λογικές. Είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε πως η Πάτρα Ενωμένη μπορεί να γίνει πόλη-πρότυπο» τονίζει ο Νίκος Παπαδημάτος προς τους πατρινούς, που συναντά και δέχεται το κάλεσμά τους να μπει μπροστά και να ηγηθεί ενός Δήμου που θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος δίνει προς όλους μια υπόσχεση πως από την πρώτη ημέρα που θα περάσει το κατώφλι του Δημαρχείου θα δουλέψει με πάθος για την Πάτρα, γιατί όπως έχει κατ’ επανάληψη υπογραμμίσει «δεν φθάνει να θέλεις, αλλά και να ξέρεις».

Οι περιοδείες του Νίκου Παπαδημάτου συνεχίστηκαν σε Ταραμπούρα και Ανθούπολη, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε σε συγκεντρώσεις πολιτών αναλύοντας το πρόγραμμα της Παράταξης "Πάτρα Ενωμένη".