Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Μια συνάντηση θα φέρει θετικές εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει τις επαφές σας στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν αναστατώσεις, στη συνέχεια όμως, τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικές ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και γενικότερα τη στάση σας, με συγκαταβατικότητα θα χειριστείτε το πρώην ταίρι σας, θετικοί θα είστε στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Εσείς οι ελεύθεροι αποφασιστική και τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε, προμηνύεται σχέση αμοιβαίας έλξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ναι μεν θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια, ωστόσο ίσως να μην βρείτε τον σωστό τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Στην προσπάθεια σας να φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά σας θα φανείτε πιεστικοί, προσοχή στις συγκρούσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αφήστε στην άκρη συζητήσεις γύρω από ζητήματα δέσμευσης, κρατήστε στάση χαλαρή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ταραγμένος θα εμφανιστεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, από την πλευρά σας θα υπάρξουν αντιφατικές αντιδράσεις. Θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις που είχαν προκύψει μεταξύ σας στο παρελθόν. Θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να τοποθετήσετε τα αισθήματα σας πάνω σε νέα βάση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα προσοχή στις συνομιλίες με το ταίρι σας, αποφύγετε τις εντάσεις, τα λόγια σας ίσως να είναι ερειστικά, καλό θα είναι να μην ανοίξετε πεδίο συγκρούσεων. Εσείς οι ελεύθεροι, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κερδίσει το ενδιαφέρον σας, αν θέλετε να προχωρήσουν οι μεταξύ σας επαφές θα πρέπει να δείξτε τη θερμή και ευγενική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα φέρει σύγχυση στο τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε ρήξεις. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή αντιδραστικά. Με το ταίρι σας θα υπάρξει ενδεχόμενο έντονων διαλόγων, ίσως να μην λείψουν τα καβγαδάκια, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, η μέρα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, θα υπάρξει τάση ισχυρογνωμοσύνης. Η ψυχολογία σας θα περάσει από σκαμπανεβάσματα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε ή κατηγορήσετε το ταίρι σας αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την κίνηση να σας προσεγγίσει. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, τα αισθήματα που θα φανερωθούν θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα ίσως να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί στην επικοινωνία σας, δε θα λείψουν από την πλευρά σας οι προκλητικές ή ειρωνικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποφύγετε καταστάσεις ή θέματα που ξέρετε εκ των πρότερων πως θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναστάτωση θα σας προκαλέσει η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας. Χειριστείτε τα γεγονότα με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μια απρόσμενη συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν σας θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Οι προσωπικές σας συζητήσεις ίσως να μην έχουν θετική κατάληξη, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από στάσιμες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια και τις πιεστικές ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε χαλαρά και αποστασιοποιημένα, χαλιναγωγείστε την αντιδραστικότητα σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ναι μεν θα υπάρξει ένταση στις συζητήσεις με το ταίρι σας, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες μπερδεμένες ή σκοτεινές καταστάσεις. Φανείτε εξωστρεφείς, φανερώστε τα αισθήματα σας, καταφθάνει άνοιγμα που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στη ζωή σας. Η πρόταση που θα σας κάνουν για προσωπικό ραντεβού θα κρύβει ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να αφορά επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αντιδραστικά θα είναι τα λόγια σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τις θεωρίες σας. Προσοχή στις κυκλοθυμικές εξάρσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τυχόν αναστολές που μέχρι τώρα έφερναν αναβολές, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σε συνάντηση σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, ανοίγεται προοπτική δεσμευτικής εξέλιξης. Για τους μοναχικούς, η ανάγκη σας για νέο ξεκίνημα θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια άτομα, προμηνύεται νέα γνωριμία!

Πηγή: loveletters.gr