Εκλογές έρχονται και φαίνεται ότι ορισμένοι υποψήφιοι έχουν μείνει δεκαετίες πίσω. Στην εποχή των αφισοκολλήσεων, τότε που τα προφίλ των υποψηφίων δέσποζαν παντού στους δρόμους και στις πλατείες. 

Στην Πάτρα, σαν μην έφταναν οι δικοί μας (αν και οι περισσότεροι έχουν παύσει να κρεμούν τις φάτσες τους σε διάφορα σημεία της πόλης, μόνο ο Κώστας Πελετίδης και η Λαϊκή Συσπείρωση συνεχίζει ακάθεκτη), θα έχουμε και τους φιλοξενούμενους. 

Όλη η Πάτρα τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει αφίσες με την φάτσα του Αλέξη Τσίπρα εν όψει της ομιλία του στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Οι αφίσες είναι τόσες πολλές που το πράγμα καταντάει... κιτς. Σε κάθε κολόνα, σε κάθε δέντρο, βλέπουμε από τρεις αφίσες. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός θα έρθει να μιλήσει στην Πάτρα. 

Δεν χρειάζεται να το βλέπουμε σε κάθε γωνία της Πάτρας. Ταυτόχρονα, η αφισορύπανση, ένα πρόβλημα που έτσι και αλλιώς είναι υπαρκτό σε αυτή την πόλη και ιδιαίτερα σημαντικό, έχει "χτυπήσει"... κόκκινο.

Να δούμε αν όλες αυτές οι αφίσες θα βγουν όταν ολοκληρωθεί η εκδήλωση ή θα τις έχουμε για μήνες, έτσι για να θυμόμαστε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


Back to 80s - Παντού στην Πάτρα "κρέμεται" ο Αλέξης Τσίπρας (pics) Οι φωτογραφίες είναι του Αλέξη Μάκκα.

Οι φωτογραφίες είναι του Αλέξη Μάκκα.