Πάνω από 35.000 ευρώ είναι η μαύρη τρύπα του κυλικείου που διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, σύμφωνα με το πόρισμα που έκαναν οι ορκωτοί λογιστές που διερευνούν την υπόθεση εδώ και 1,5 χρόνο. 

Σύμφωνα με τα όσα ανακάλυψαν μετά την έρευνα που έκαναν, τα χρήματα που απουσιάζουν από το κυλικείο που διαχειρίζεται το σωματείο των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, φτάνουν τις 38.000 ευρώ. 

Πρόκειται για χρήματα που πηγαίνουν σε δράσεις του συνδικαλιστικού οργάνου και που προέρχονται από τα έσοδα του ενός εκ των τριών κυλικείων που είχε παραχωρηθεί στους εργαζόμενους από τις παλιότερες διοικήσεις του νοσοκομείου. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το 2017, επί θητείας Πισιμίση και η υπόθεση τότε είχε πάει με πρωτοβουλία του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος στον Εισαγγελέα.

Μετά τις αποκαλύψεις είχε παραιτηθεί η τότε πρόεδρος του σωματείου, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό τα χρήματα είχαν επιστραφεί από άτομο μέλος του τότε διοικητικού συμβουλίου που φέρεται να τα είχε πάρει. Πάντως, η υπόθεση, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, έχει ακόμα αρκετό βάθος και η δικαιοσύνη καλείται να φωτίσει όλες τις σκοτεινές της πτυχές, προκειμένου να εξακριβωθεί η αλήθεια.