Συνέντευξη μετά από καιρό έδωσε η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της Ανδρέα Μικρούτσικο...

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μίλησε για την επιμονή της να κρατήσει τα κιλά που έχει καθώς όπως είπε μία ζωή ήταν... χοντρή! Πιο συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

«Με έχουν βγάλει και ανορεξική. Δεν το χαλάω με τίποτα. Είμαι 54 κιλά με 1,68 μ. ύψος… Ήμουν μία ζωή χοντρή. Μποτοξάκι έχω κάνει και σε λίγο μπορεί να κάνω και ένα μικρό λίφτινγκ για να γλιτώσω και τα προγουλάκια. Αυτό που βλέπω ότι έχουν γίνει όλες σαν τους ροφούς, όλες τα ίδια, δεν το μπορώ. Εγώ που είμαι 57 χρονών, δεν μπορώ να λέω ότι είμαι 20».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η ίδια αποκάλυψε: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλάμε πού και πού, περνάει μία περίοδο μοναχική. Δεν είναι και πολύ των τηλεφώνων. Όταν εκείνος αποφασίσει και θέλει να βγει από το κλουβί του, θα βγει. Ο Ανττρέας ξέρει ότι θα είμαι εκεί όταν χρειαστεί και ξέρω και εγώ ότι θα είναι εκεί αν τον χρειαστώ».

Στην ερώτηση αν σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα ο αγαπημένος παρουσιαστής, εκείνη απάντησε: «Διόλου απίθανο να ξαναγυρίσει στα πράγματα και πάλι να κάνει και σπουδαία πράγματα. Ο Ανδρέας είναι δίδυμος. Είναι σαν τον φοίνικα, εκεί που τον βλέπεις κάτω, είναι ξαφνικά πάνω. Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο εγώ ότι θα ξαναγυρίσει».