Το 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras | ArtWalk 4 έρχεται και αλλάζει την πόλη!

Καλλιτέχνες της street art από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, θα συμμετέχουν στο ArtWalk 4 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο και Ιούνιο του 2019 στην Πάτρα.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, Art in Progress θα φιλοξενήσει κάποιους από τους σημαντικότερους έλληνες και ξένους street artists με διεθνή εμπειρία. Οι καλλιτέχνες, αφήνοντας το προσωπικό τους «σημάδι», θα δώσουν μία νέα δυναμική και περιεχόμενο στην πόλη, γεμίζοντας εξωστρέφεια και χρώμα την Πάτρα.

Οι συμμετοχές των καλλιτεχνών στο OPEN CALL της διοργάνωσης ξεπέρασαν κάθε αρχική προσδοκία, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 70 και τους συμμετέχοντες να εκπροσωπούν τόσο την Ελλάδα όσο και πολλές χώρες του εξωτερικού. Ενδεικτικά υπήρχαν συμμετοχές από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Αυστραλία, τηΓαλλία, τη Ρωσία και το Μεξικό.

Τα προσχέδια που κατατέθηκαν από τους συμμετέχοντες παρουσίασαν εξαιρετικό δημιουργικό ενδιαφέρον, κάνοντας την τελική επιλογή ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν να δημιουργήσουν φέτος τοιχογραφίες – murals στην πόλη της Πάτρα είναι οι AFK, A squid called SebastianBumblebeelovesyouECBGera 1JDLKLE, Mike Makatron, Millo και Taquen.

Δείτε δείγματα από προηγούμενες δουλειές τους:


AFK


Taquen


A squid called Sebastian


Millo


ECB


JDL


Bumblebeelovesyou


Gera 1


Mike Maka


KLE