Ο Προμηθέας δίνει τον τελευταίο του αγώνα στην Πάτρα για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θέλει μόνο την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την είσοδο στην τετράδα της κανονικής περιόδου της Betshop.gr Basket League, ώστε ν’ αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στον 1ο (προημιτελικό) γύρο των play-off.

Αντίπαλος του ο πολύ φορμαρισμένος Πανιώνιος που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στους τελευταίους αγώνες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 16:45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά με ζωντανά στιγμιότυπα από την εκπομπή Basket League Show στην ΕΡΤ Sports και ραδιοφωνικά από τον Sport24Patras 104.1.

Το παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Προμηθέα στην «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης», που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τη Δευτέρα 15/4 μέχρι το Σάββατο 20/4 και περιλαμβάνει δεκάδες δράσεις ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και πρόληψης σε συνεργασία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος-Διεύθυνση Υγείας και άλλους φορείς και όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να φέρουν κάποια σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης. Μάλιστα, όποιος φίλαθλος φέρει στο γήπεδο σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης θα έχει δικαίωμα να λάβει πρόσκληση για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, χωρίς να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο για εισιτήριο.

Ο Μάκης Γιατράς δεν θα έχει σίγουρα τον Λάνγκστον Χολ (που έχασε τον πατέρα του) στην αποστολή, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λίποβι. Κανονικά θα βρίσκονται στην αποστολή οι: Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Σανδραμάνης, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Παρκς Sr. και Έλλις.

Σε δηλώσεις για τον αγώνα ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε τα εξής: «Ο Πανιώνιος τις τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποιεί πορεία πλέι-οφ και όχι σωτηρίας. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του αντιπάλου μας και ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει καλή ψυχολογία. Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να πραγματοποιήσουμε εμφάνιση όπως αυτή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μας ενδιαφέρει και η νίκη και το να παίξουμε καλό. Δεν θα έχουμε μαζί τον Λάνγκστον Χολ, τον οποίο συλλυπούμαστε για την απώλεια του πατέρα του, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αλεξάντερ Λίποβι».

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 10:00-13:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Μετά τις 15:15 τα εισιτήρια θα διατίθενται στο "Δημ. Τόφαλος". Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.