Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία συνεχίζει την περιοδεία της για την προώθηση του βιβλίου της Becoming, έχει δείξει ότι δεν φοβάται να επικρίνει τον άνδρα που μετακόμισε στον Λευκό Οίκο μετά την αποχώρηση του συζύγου της.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent», η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη για το βιβλίο της Becoming στον οικοδεσπότη του «Late Show», Στίβεν Κόλμπερτ και τόνισε ότι ακόμα και όσοι δεν συμφωνούν με τον τρόπο που ο σύζυγός της κυβέρνησε τη χώρα, μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: η περίοδος διακυβέρνησης δεν ήταν γεμάτη ποινικές υποθέσεις.

«Ζούμε με διαζευγμένο πατέρα»

«Δεν υπήρξαν ποτέ κατηγορητήρια» τόνισε.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ομπάμα έκανε σύγκριση της Αμερικής αυτή τη στιγμή με μια «διαλυμένη οικογένεια» και τον πρόεδρο, Ντόναλντ Τράμπ με ένα «διαζευγμένο πατέρα».

«Προερχόμαστε από μια διαλυμένη οικογένεια, είμαστε λίγο αναστατωμένοι» δήλωσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Μερικές φορές περνάτε το Σαββατοκύριακο με τον διαζευγμένο πατέρα. Αυτό φαίνεται σαν διασκέδαση, αλλά μετά αρρωσταίνετε. Αυτό περνάει τώρα η Αμερική. Ζούμε με διαζευγμένο πατέρα».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μισέλ Ομπάμα είπε ακόμη ότι οι προεδρικές εξουσίες του αποκαλύπτουν ποιος πραγματικά είναι ο πρόεδρος.

«Ήμασταν πάντα οι εαυτοί μας - η προεδρία δεν αλλάζει ποιος είσαι, αποκαλύπτει ποιος είσαι», πρόσθεσε. «Είναι σαν να κολυμπάς στον ωκεανό με μεγάλα κύματα. Εάν δεν είσαι καλός κολυμβητής, δεν πρόκειται να μάθεις σε ένα παλιρροϊκό κύμα», είπε.