Ένα από τα πιο αγαπημένα, τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα, του Πύργου «έφυγε» από την ζωή την Τετάρτη το μεσημέρι…

Ο λόγος για την Τζίνα Αχτύπη, 47 ετών, που παρά την γενναία μάχη που έδωσε για την ζωή της τα τελευταία χρόνια δεν τα κατάφερε.

Η είδηση εξέπληξε δυσάρεστα την κοινωνία του Πύργου, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Τζίνα. Την πόλη στην οποία είχε μόνο φίλους όντας κοινωνικότατη και πάντα χαμογελαστή, «ψυχή» για κάθε παρέα, όπως αναφέρει το patrisnews.

Αυτό το χαμόγελο δεν το έχασε ούτε τα τελευταία χρόνια όπου έδινε τις μάχες της -άλλες με μεγαλύτερη άλλες με μικρότερη ένταση- με περίσσιο θάρρος για να κερδίσει τον «πόλεμο»… έναν «πόλεμο» που όλοι οι δικοί της άνθρωποι και οι φίλοι -γνωρίζοντας την καλά- πίστευαν ότι θα καταφέρει να κερδίσει… κάτι που όμως δεν συνέβη δυστυχώς…

Η Τζίνα δεν τα κατάφερε και η θλιβερή είδηση της απώλειας της διαδόθηκε αστραπιαία και μέσω των social media όπου πάμπολλοι φίλοι της εξέφραζαν την πικρία τους για την δυσάρεστη εξέλιξη.

Οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να την συνοδέψουν στο τελευταίο ταξίδι της, το μεσημέρι της Πέμπτης, από το Α’ νεκροταφείο Πύργου.