Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα το προσεχές καλοκαίρι και οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση για τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με την «Corriere Dellο Sport», το όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα των «τζιαλορόσι» είναι αυτό του Μαουρισιο Σάρι, με τον Iταλό τεχνικό παράλληλα να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Στάνφορντ Μπριτζ».

Η εμπειρία του στον πάγκο της Τσέλσι δεν αποδείχθηκε… ονειρική και ο 60χρονος τεχνικός πιθανότατα ήδη εξετάζει άλλους προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί η Ρόμα, η οποία ευελπιστεί πως θα καταφέρει τελικά να τον πείσει να μεταβεί στο τέλος της σεζόν στην ιταλική πρωτεύουσα.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάρι συνδέεται με τους «τζιαλορόσι», καθώς πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα τον ήθελαν να γευματίζει σε δείπνο με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζέιμς Παλότα.

Παρά το γεγονός πως οι δυο πλευρές φαίνεται πως δεν τα βρήκαν στο συγκεκριμένο ραντεβού, η Ρόμα δεν παράτησε ποτέ την υπόθεση και πλέον αναμένεται να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για την περίπτωσή του.