Καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος γύρω από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, σε ένα από τα αγαπημένα σημεία της Πάτρας, εκεί όπου συγκεντρώνονται για να χαλαρώσουν δεκάδες νέοι. 

Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετούς Πατρινούς και ειδικότερα, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, τα συνεργεία του δήμου έδειξαν μάλλον υπερβάλλοντα ζήλο στο να καθαριστεί ο χώρος. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι σκάλες της Αγίου Νικολάου να θυμίζουν κρανίου τόπο, αφού δεν έχουν έστω και λίγο πράσινο γύρω - γύρω για να κρατάνε μία σκιά. 

Κλαδεύτηκαν για τα καλά τα δέντρα, τα λουλούδια και αφαιρέθηκαν τα πράσα που υπήρχαν. Μένει να δούμε αν θα βάλουν κάτι τα συνεργεία του δήμου γύρω από τις σκάλες, έτσι για να σπάσει και λίγο η γύμνια.

Πάντως, πριν από τη ριζική επέμβαση των συνεργείων του δήμου, οι κάτοικοι φώναζαν ότι ο χώρος γύρω από τους σκάλες της Αγίου Νικολάου θυμίζει ζούγκλα. Από τη... ζούγκλα περάσαμε στη γύμνια.

Άλλωστε, η Πάτρα είναι γνωστό ότι είναι μία πόλη των άκρων και των αντιθέσεων.  


Σκάλες Αγίου Νικολάου - Από τη... ζούγκλα πέρασαν στη "γύμνια" (φωτο) Σκάλες Αγίου Νικολάου - Από τη... ζούγκλα πέρασαν στη "γύμνια" (φωτο) Σκάλες Αγίου Νικολάου - Από τη... ζούγκλα πέρασαν στη "γύμνια" (φωτο) Οι φωτογραφίες είναι του Μάκη Σεραφείμ Τσαούσογλου

Οι φωτογραφίες είναι του Μάκη Σεραφείμ Τσαούσογλου