Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον μητροπολίτη Αμβρόσιο που την είπε ξετσίπωτη, με αφορμή τα όσα έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος για το ραντεβού του μητροπολίτη με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουτουμπλή, θυμίζοντας στον υποψήφιο τα όσα έχει πει εναντίον των ομοφυλόφιλων ο μητροπολίτης Αιγιαλείας.

Η απάντησή της είναι σχεδόν μονολεκτική. «Και λίγα έγραψα», σχολίασε η Ελενα Ακρίτα στο Facebook.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στο «ανίερο ραντεβού» του υποψηφίου Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη, θυμίζοντάς του τις σχέσεις του Αμβρόσιου με τη Χρυσή Αυγή και τις δηλώσεις του «φτύστε τους ομοφυλόφιλους όπου τους βρείτε».

Ακολούθησε ένα μπαράζ δηλώσεων κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το οργισμένο τηλεφώνημα του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στον κ. Κουρουμπλή και τελικά λίγο έλειψε να αποκλειστεί από την ευρωλίστα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας. Αν τη γλίτωσε, αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι το iefimerida αποκάλυψε ανάλογες φωτογραφίες με τον μητροπολίτη και της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, και δεν θα ήταν δυνατόν να φύγει μόνο ο κ. Κουρουμπλής και να μείνει η κυρία Κουντουρά.