Η Diva της Eurovision, Dana International, που απασχόλησε την υφήλιο με τη νίκη της πριν από 21 χρόνια θα πατήσει ξανά στη σκηνή της Eurovision 2019.

Ένα μήνα από τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, οι διοργανωτές του μουσικού διαγωνισμού αποκαλύπτουν σιγά, σιγά τις ατραξιόν της μουσικής βραδιάς. Πέραν φυσικά από το βαρύ πυροβολικό, που ακούει στο όνομα Madonna, η τηλεόραση του Ισραήλ έχει εξασφαλίσει την εμφάνιση παλιότερων star της Eurovision.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, στον χρόνο που δίνεται στους τηλεθεατές προκειμένου να ψηφίσουν την συμμετοχή της αρεσκείας τους, ο νικητής της περασμένης χρονιάς κάνει μια ζωντανή εμφάνιση επί σκηνής. Στο Τελ Αβίβ ωστόσο, αποφάσισαν πως η Νέτα και το «παιχνιδάκι» της δεν θα ήταν αρκετοί. Προσκάλεσαν λοιπόν τρεις νικητές και δύο... φιναλίστ της Eurovision στον μεγάλο τελικό.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους μια γυναίκα που προκάλεσε σεισμό στη Eurovision, αλλά και τη διοργανώτρια χώρα, το Ισραήλ, η Dana International. Η συμμετοχή μιας διεμφυλικής πριν από 21 χρόνια έγινε πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου, ενώ η νίκη της προκάλεσε πανδαιμόνιο.