Μπορεί να κοντεύουν σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού ερμηνευτή με την υπέροχη φωνή Γιάννη Πλούταρχου, «Ένας θεός» και «Φυσάει πολύ», ωστόσο ο ερμηνευτής με τους φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριες παραμένει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο και αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 18.30 το απόγευμα, θα βρεθεί στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πλούταρχος που όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου ήταν και πάλι στην Πάτρα τον περασμένο Ιούνιο στο γήπεδο της ΕΑΠ με την μουσικοχορευτική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» όπου τραγουδούσε ζωντανά τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, θα έρθει στο Public της Πάτρας στην οδό Ερμού για να μιλήσει και να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και χαρίζει στο κοινό ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι γεμάτο… «Τραγούδια Ακατάλληλα»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται λοιπόν στο Public της Πάτρας και θα υπογράψει cd της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που αναμένεται να αγαπηθεί.

Τα πιο δυνατά συναισθήματα «ξετυλίγονται» μέσα από 20 μοναδικά τραγούδια, που υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, δημιουργώντας πλούσιες εικόνες για τον έρωτα, την αγάπη, τη χαρά, τη λύπη και την απώλεια. Με τις ξεχωριστές και δυνατές ερμηνείες του, ο Γιάννης Πλούταρχος μας χαρίζει «Τραγούδια Ακατάλληλα», που θα γίνουν για όλους μας… κατάλληλα.