Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 10 πμ, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο, Αναστασία Τογιοπόλου θα περιοδεύσεις στο Διοικητικό Εφετείο (Ρήγα Φεραίου και Γούναρη) και στις υπηρεσίες της Δικαιοσύνης.

Στις 7.30 μμ η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων του Γηροκομειού, στην ψησταριά «Καλατζής».

Στις 7.30 μμ Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, στο καφενείο «Μητσάκος».

Την Πέμπτη 18 Απριλίου ο Δήμαρχος Πατρέων. Κώστας Πελετίδης θα παρευρεθεί και προλογίσει την παρουσίαση του βιβλίου «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή, στο βιβλιοπωλείο Public (Ερμού 55), στις 7μμ..

Την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 10 πμ , κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Σαμούρη Βίβιαν και Κανελλόπουλο Γιάννη θα περιοδεύσει, ξεκινώντας από την πλατεία Γεωργίου σε τραπεζικά καταστήματα.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Δήμαρχος Πατρεών, Κώστας Πελετίδης, θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια του εκλογικού στεκιού της Αγυιάς στις 8 μμ.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 10 πμ , κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Σαμούρη Βίβιαν και Κανελλόπουλο Γιάννη θα περιοδεύσει, ξεκινώντας από την πλατεία Γεωργίου σε τραπεζικά καταστήματα.

Στις 7 μμ Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων στο καφενείο «Ημίχρονο» (Ελευθερίου Βενιζέλου 63).

Το Σάββατο 20 Απριλίου ο Δήμαρχος Πατρέων. Κώστας Πελετίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, στις 11 πμ στο καφενείο «Μίκης».

Στις 6μμ θα συναντηθεί με κατοίκους και τον πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής του Καστελοκάμπου