Με σημαντική συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το Dark Dinner, το βράδυ της Τετάρτης στις 17 Απριλίου. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει ο αριθμός των ατόμων που έχουν δηλώσει συμμετοχή για αυτό το ξεχωριστό και ιδιαίτερο δείπνο έχει φτάσει τα 90 με 100 άτομα. Πρόκειται για μία δράση βιωματικής εμπειρίας που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδος. 

Τα dark dinners γίνονται στο απόλυτο σκοτάδι, κάτι που σύμφωνα με όσους έχουν ζήσει αυτή την εμπειρία αυξάνει τη γαστρονομική απόλαυση και δίνει ένα διαφορετικό ύφος, μυστηριώδες και γοητευτικό, σε ένα γεύμα που κατά τα άλλα θα ήταν κοινό.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις τέσσερις από τις πέντε αισθήσεις τους (εκτός της όρασης) και να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο. Το γεύμα στην Πάτρα θα γίνει στο Santa Rosa και σύμφωνα με πληροφορίες οι προσκλήσεις για το δείπνο ήδη έχουν εξαντληθεί. 

Να σημειωθεί ότι η λογική των "Dark Dinners" είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό εδώ και χρόνια και τώρα πλέον έχει ξεκινήσει να εξαπλώνεται και στην Ελλάδα. Στην Πάτρα είναι το δεύτερο δείπνο τυφλών που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.