Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 18χρονος αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν τον 18χρονο να κινείται με αυτοκίνητο και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικρή ποσότητα κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, 44 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Οι Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών και οι Ο.Π.Κ.Ε της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την καταπολέμηση και εξάρθρωση των οργανωμένων κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά στις πόλεις μας.