Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο οποίος τόνισε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με το δίδυμο Ρήγα – Αποστόλου και αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό, όπου έφυγε από παράστασή τους, όπως αναφέρει το zappit.

«Τσακώνομαι όταν δεν υπάρχει σεβασμός στη δουλειά. Τσακώνομαι όταν δω αδιαφορία για τη δουλειά, γαϊδουριά, τσακώνομαι με συντελεστές του θεάτρου, κυρίως σκηνοθέτες. Ήμουν σε μια δουλειά πρόσφατα κι ενώ ο σκηνοθέτης ήταν ατάλαντος ήθελε να με μάθει να παίζω. Κι ενώ ήταν και φάλτσος ήθελε να μου μάθει να τραγουδάω. Δεν άντεξα πολύ, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα χωρίς να τσακωθώ, εδώ δεν τσακώθηκα.

Ευχήθηκα καλή επιτυχία κι έφυγα, αλλά δεν είχαν καλή επιτυχία. Στην παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων” των Ρήγα – Αποστόλου αναφέρομαι. Εκεί είχε γίνει αυτό το περιστατικό. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί από τότε με αυτό το δίδυμο και ούτε πρόκειται, είμαι απόλυτος. Υποτίμησε τη νοημοσύνη μου. Δεν θα σας πω σε ποιον από τους δύο αναφέρομαι», είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.