Φώτης Μπούρκουλας και Γιώργος Χριστόπουλος τάσσονται στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τις ερχόμενες εκλογές.

"Αποδέχτηκα την πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, χωρίς δεύτερη σκέψη, να συμπορευτώ μαζί του σαν Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Αρτικό Διαμέρισμα, με την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά!», γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και δράση στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.
Το γεγονός ότι μεγαλώσαμε και διαμορφώσαμε χαρακτήρα στις φτωχογειτονιές αυτής της πόλης, κάνει την αγωνία μας για καλυτέρευση των συνθηκών ζωής και όψης της επιτακτική.

Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Υπηρετώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, και συγκεκριμένα στο 49ο Δημοτικό Σχολείο. Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στον Κλασικό Αθλητισμό ( δρόμοι μεγάλων αποστάσεων). Με 35 συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική Ελλάδος.
Έχω το μεράκι και τη διάθεση να εργαστώ για το καλό των συμπολιτών μου και να θέσω την εμπειρία μου στον αθλητισμό και πολιτισμό, αναβαθμίζοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.

Να σηκώσουμε τα μανίκια και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το όραμα, η Πάτρα μας, η πύλη της Δύσης για τους Ευρωπαίους και όχι μόνο, να γίνει «Πρωτεύουσα ξανά!»", αναφέρει ο Φώτης Μπούρκουλας.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε:

"Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδεχτηκα την πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να συμμετάσχω στον κοινό αγώνα της παράταξης "Πρωτεύουσα ξανα!". Με τον Γρηγόρη μας ενώνει το όραμα για μια καλύτερη Πάτρα και ο κοινός στόχος να καταφέρουμε να φτάσουμε την πόλη μας εκεί που της αρμόζει, να μπορέσουμε να κάνουμε την Πάτρα μια πόλη καθαρότερη σε κάθε της γωνιά, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας μέσα στην ανάπτυξη και όχι νέες θέσεις στα κοινωνικά συσσίτια, να δημιουργήσουμε μια πόλη χωρίς κοινωνικούς διαχωρισμούς και να αναδείξουμε τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, που αποτελεί μέγιστο θρησκευτικό πλούτο και προνόμιο της περιοχής μας. Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ως έντιμο και εργατικός αγωνιστής, είναι ο καταλληλότερος για την θέση του δήμαρχου Πατρέων. Για να ξανακερδίσει η Πάτρα μας τη χαμένη της λάμψη.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε το 1977 στο Πουρναροκαστρο Πατρών. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου του τμήματος ηλεκτρονικών. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Εδώ και είκοσι χρόνια ασκεί το επάγγελμα του εργολάβου ελαιοχρωματιστή. Από τα μαθητικά χρόνια παίρνει μέρος στους αγώνες έχοντας διατελέσει μέλος και πρόεδρος των σχολικών συμβουλίων, εκπολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Η ενασχόληση με τα κοινά μου δίνει την ευκαιρία να πάμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο."