Το άλλοτε εμβληματικό ξενοδοχείο Μορέας μεταμορφώθηκε σε Moxy Patras Marina και έγινε αμέσως το νέο σήμα κατατεθέν στη περιοχή της Μαρίνας στην Πάτρα.

Τα Μoxy Hotels αποτελούν το νέο μέλος της οικογένειας των Μarriott. Απευθύνονται στη νέα γενιά των ταξιδιωτών των millennials και αναπτύσσονται αυτή την στιγμή με ταχείς ρυθμούς.

Με θέα την Μαρίνα της πόλης και υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον Πατραϊκό, το Moxy Patras Marina θέτει ψηλά τους στόχους στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες στην Πάτρα. 


Στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου & Κύπρου πλέον όλα είναι διαφορετικά! Ήδη το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του υποδεχόμενο τους πρώτους του επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept, το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό και παιχνιδιάρικο σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Το διασκεδαστικό και νεανικό πνεύμα του Moxy αντικατοπτρίζεται στον συνδυασμό του τολμηρού σχεδιασμού και του οικονομικά προσιτού στυλ.


Το Living Room του Moxy Patras Marina είναι στο επίκεντρο, προσφέροντας στους επισκέπτες δημιουργικούς τρόπους να δουλέψουν και να διασκεδάσουν.

Οι τοίχοι γεμάτοι με ενδιαφέρουσες τέχνες συμπληρώνονται από το φωτισμό και τους έντονους χρωματικούς τόνους. 


Η εμπειρία του ξεκινάει με ένα φωτεινό, ευάερο και ζωντανό λόμπι, που διαθέτει μοντέρνα έπιπλα που προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν, και να “συνδεθούν” με τους φίλους τους.

Το λόμπι εκτός από το check-in του ξενοδοχείου, είναι και το μπαρ, που καλωσορίζει τον επισκέπτη.

Τα 116 σύγχρονα υπνοδωμάτια του ξενοδοχείου, που κυμαίνονται από Standard έως Family size, είναι εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD 42 ιντσών, άνετα κρεβάτια και δερμάτινες πολυθρόνες.


Ο σχεδιασμός είναι λειτουργικός, ευέλικτος και ξεκάθαρος με απλές προσεγμένες πινελιές, όπως ράφια από γυαλί και ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης, αντί για μια παραδοσιακή ντουλάπα.

Το ξενοδοχείο στην Πάτρα αποτελεί κομμάτι της αισθητικής των Μoxy Hotels ανά τον κόσμο, αφού η διακόσμηση των δωματίων με τις απλές γραμμές και τις χρωματικές πινελιές, είναι αυτή που τα χαρακτηρίζει.


Το Moxy Patras Marina συνδυάζει ένα έξυπνο, τεχνολογικό περιβάλλον με το σύγχρονο lifestyle, διαθέτοντας κέντρο fitness και πισίνα, ενώ ο χώρος που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το rooftop του ξενοδοχείου.

Μια "ταράτσα" με ιδιαίτερη διακόσμηση (ξύλινες πολυθρόνες και πολύχρωμα μαξιλάρια) για ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή ποτό τους, αγναντεύοντας τις πιο όμορφες εικόνες της πόλης.


Το patrasevents.gr βρέθηκε στο Moxy Patra Marina τη πρώτη ημέρα λειτουργίας του και ξεναγήθηκε στους άνετους και φιλικούς χώρους του.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, το Moxy Patra Marina φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι της πόλης, αφού εκτός από τις αμιγώς ξενοδοχειακές υπηρεσίες που προσφέρει, αποτελεί και μια ιδανική πρόταση για την έξοδο των Πατρινών για ένα καφέ ή ένα ποτό στα πολύ όμορφα bars του ξενοδοχείου!