Σάρωσε τα μετάλλια η αποστολή του Μαχητικού συλλόγου υστέρα από την συμμετοχή της στο 4ο Κύπελλο Ακρόπολης που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκε η δυναμική της ομάδας με τον Βάρσο Κωνσταντίνο στα - 45kg να κατακτά την δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο και την Αγγελόπουλου Μαριτίνη στα - 51kg την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο κάνοντας και οι δυο εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο για τον Ζιώγα Ανδρέα στα -53kg , αλλά και δυο τρίτες θέσεις με δυο Χάλκινα μετάλλια για την Κρεμμύδα Ελπίδα στα -47kg και τον Φλουσκούνη Χαράλαμπο στα -33kg, για τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε  πως ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση που συμμετείχε. Καθώς και μια 5η θέση για τον Κόλλαρη Χρήστο στα -49kg.

Η τελευταία μέρα έκλεισε με μια ακόμα τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την Σωτηρακοπούλου Νικόλ στα -44kg  και μια 5η θέση για τον Αναστασόπουλο Νικόλαο στα - 37kg , χάνοντας στον "τρίτο αγώνα". Να σημειωθεί ότι και αυτοί οι αθλητές έκαναν την πρώτη εμφάνιση και το πρώτο επίσημο αγώνα τους.

Υστέρα από πολλούς δύσκολους αγώνες οι αθλητές του Μαχητικού συλλόγου έδωσαν ρεσιτάλ νικών και η συγκομιδή των μεταλλίων έδειξε και την συνολική προσπάθεια αλλά και την ανοδική συνεχή πορεία του συλλόγου. Αξιόλογη ήταν και η προσπάθεια των αθλητών που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο με τον προπονητή τους Κωτσόπουλο Μιχάλη να δηλώνει υπερήφανος για όλη την αποστολή.

Επόμενος στόχος το 6th Sofia Open 2019 στην Βουλγαρία.