Τον τίτλο του πρωταθλητή Αττικής της κατηγορίας μάστερ Α κατέκτησε ο Πατρινός Νίκος Ανδρεόπουλος, κάνοντας έναν άνετο αγώνα στη Χαλκίδα, χωρίς να απειληθεί σε καμία φάση της κούρσας. 

Ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει τα εξής για την επιτυχία του: "Παρά τις δυσμενείς προπονητικές συνθήκες και τον ελάχιστο χρόνο που προπονούμαι, εφάρμοσα τον τελευταίο καιρό ένα πολύ έξυπνα δομημένο προπονητικό πρόγραμμα τόσο σε εμένα όσο και στον αθλητή μου Γιάννη Μπακαθανάση ο οποίος πήρε και τη δεύτερη θέση της κατηγορίας του". 

Η διαδρομή ήταν εξαιρετική με τεχνικές δυσκολίες και έντονες ανηφόρες, όμως ο Πατρινός πρωταθλητής του MtB κατάφερε να αντεπεξέλθει. "Ο αγώνας αυτός αποτελούσε το δεύτερο μεγαλύτερο στόχο μου για φέτος και είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι κόποι μου απέδωσαν". 

Ο Πατρινός ποδηλάτης είχε σημαντική στήριξη στην προσπάθεια που έκανε. ίποτα δεν θα είχα καταφέρει χωρίς τους υποστηρικτές οι οποίοι είναι oi Kassimatis Cycling, Peatys Greece,Trionz Greece, DT Swiss Greece αλλά και ο χορηγός μετακινήσεών μου, η Πατρινή εταιρία Ford-Volvo Νταβλούρος. 

Ευχαριστώ εγκάρδια την οικογένειά μου για την ανοχή της και την υποστήριξη, αλλά και τον κολλητό και τεχνικό μου διεθνούς βεληνεκούς Αυγερινό Κόκλα που ήταν δίπλα μου φροντίζοντας για την άριστη λειτουργία του ποδηλάτου μου και την ψυχολογική μου υποστήριξη".