O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», επισκέφθηκε χθες Κυριακή 14 Απριλίου την περιοχή του Δρεπάνου, όπου μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και σ’ εκείνα που δρομολογούνται και τόνισε: «Ο Δήμος μας είναι τεράστιος, για να παράγεις έργο πρέπει να έχεις ικανό αριθμό εργαζομένων. Γι’ αυτό λέμε ότι ο χρειαζόμαστε 1.000 εργαζόμενους, τους οποίους όμως δεν μπορούμε να προσλάβουμε, γιατί δεν το επιτρέπει η κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε να παράγουμε έργο με τους εργαζόμενους που έχουμε και τους οκταμηνίτες συμβασιούχους, αλλά και τη μειωμένη κατά 72% κρατική επιχορήγηση».

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους συγκεντρωμένους, ενωμένοι να πάνε στην κάλπη, τονίζοντας: «Η πόλη μας είναι γνωστή πλέον για τους αγώνες της. Όταν κάνουμε συναντήσεις με τους Υπουργούς στην Αθήνα μας ακούνε και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό, γιατί ξέρουν ότι δεν είμαστε όπως οι προηγούμενοι, «καλά παιδιά». Δεν μας ενοχλεί που νοιώθουν πολιτικά στριμωγμένοι, γιατί με αυτόν τον τρόπο κερδίζει η πόλη μας. Σας καλούμε, ξεπερνώντας τις προκαταλήψεις, να ενωθούμε και έτσι ενωμένοι να πάμε στην κάλπη.

Οι «σωτήρες» που πουλάνε προεκλογικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κατεβαίνουν χωριστά στις εκλογές και θέλουν να γίνουν όλοι Δήμαρχοι. Οι διαφορές τους όμως στο δεύτερο γύρο, θα εξαφανιστούν όπως οι ίδιοι λένε και θα ενωθούν, όχι για το καλό της Πάτρας, αλλά για να διώξουν τον Πελετίδη.

Κουνούν το δάχτυλο στον Πατραϊκό λαό, γιατί έκανε ένα μεγάλο… αμάρτημα, ψήφισε τον Κώστα Πελετίδη και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις προηγούμενες εκλογές.

Έρχονται λοιπόν σήμερα σαν τα ζιζάνια –αυτοί είναι τα ζιζάνια που λέω συχνά- και λένε αφού δεν είσαι ΚΚΕ γιατί να ψηφίσεις ΚΚΕ; Είναι οπαδοί του «διαίρει και βασίλευε». Εμείς πρέπει να τους χαλάσουμε τη σούπα, να μην τους δώσουμε την ευκαιρία και από την πρώτη Κυριακή να τους κόψουμε την όρεξη.

Ένα πράγμα έχουμε σκοπό και το έχουμε αποδείξει. Είμαστε κερί αναμμένο για το λαό της πόλης μας όλα αυτά τα χρόνια κι έτσι  θα συνεχίσουμε. Δεν θα αφήσουμε τους εκπροσώπους του συστήματος, που μυρίστηκαν έργα, να επιστρέψουν στη διοίκηση του Δήμου. Η απάντηση του λαού πρέπει να δοθεί στην κάλπη με την επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης».