Ο Promitheas Patras BC υποδέχεται τον πολύ φορμαρισμένο Panionios B.C., που εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, και θέλει μόνο την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την είσοδο στην τετράδα της betshop.gr Basket League, ώστε ν’ αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στον 1ο (προημιτελικό) γύρο των play-off. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στην κεντρική σάλα του Dimitris Tofalos Arena, με ώρα έναρξης τις 16:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).
Παράλληλα στο πλαίσιο της συμμετοχής του Προμηθέα στην Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης | Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τη Δευτέρα 15/4 μέχρι το Σάββατο 20/4 και περιλαμβάνει δεκάδες δράσεις ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και πρόληψης σε συνεργασία της εφημερίδας Εφημερίδα Πελοπόννησος - Newspaper Peloponnisos με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece -Διεύθυνση Υγείας και άλλους φορείς όποιος φίλαθλος φέρει στο γήπεδο σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης θα έχει δικαίωμα να λάβει πρόσκληση για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, χωρίς να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο για εισιτήριο.
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.